• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje si per karantine :p

P

Pansophia

Guest
Ja vendoseni pak trurin ne pune, se u brymoset ne shtepi lol me disa kuize te vogla..

Për një ndeshje futbolli u shitën 4.800 bileta të klasit të parë dhe 2.200 të klasit të dytë, të gjitha biletat kushtuan 11.800 €.
Të gjenden çmimet e biletave duke ditur se çmimi i një bilete të klasit të dytë është dy herë më i vogël se aij i biletës së klasit të parë ??

2. Babai tani është 5 herë më i vjetër se i biri. Pas 6 vitesh babai do të jetë 3 herë më i vjeter se biri i tij. Sa vjet tash ka babai e sa i biri ??

3.Nëse 4 maca për katër ditë zënë 4 minjë,atëhere sa minjë mund ti zënë 100 maca për 100 ditë?

Ja vendoseni pak trurin ne pune, se u brymoset ne shtepi lol me disa kuize te vogla..

Për një ndeshje futbolli u shitën 4.800 bileta të klasit të parë dhe 2.200 të klasit të dytë, të gjitha biletat kushtuan 11.800 €.
Të gjenden çmimet e biletave duke ditur se çmimi i një bilete të klasit të dytë është dy herë më i vogël se aij i biletës së klasit të parë ??

2. Babai tani është 5 herë më i vjetër se i biri. Pas 6 vitesh babai do të jetë 3 herë më i vjeter se biri i tij. Sa vjet tash ka babai e sa i biri ??

3.Nëse 4 maca për katër ditë zënë 4 minjë,atëhere sa minjë mund ti zënë 100 maca për 100 ditë?
Mu ka blloku truni se kuptova kte tem.

Back
Lartë