Ersaa gjdo her ka nje fillim ???@pasion dhe ti chit chat mo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ersaa gjdo her ka nje fillim ???@pasion dhe ti chit chat mo?
E nje fund do thoja un?Ersaa gjdo her ka nje fillim ???
E nje fund do thoja un?
@paska as fillim as mbarim po terhiqem ???
?????Prd je i bukur ti ???t keqen e syuttttSkom ic kom qon i mare shum boja tjert me shenja veten e doja shum
I kam sjelle frymezimin ???@pasion dhe ti chit chat mo?
E ti mos rri shume urte, kjo karantina te ka ber dem ke ul koken dhe tiI kam sjelle frymezimin ???
Se gjen gje gjene e Keqe mos ta ndinSa herë i kam.thy turinjtë
A ze mend kokëshkëmbi? Jo.
Skam.asnjë shenjë fatmirësisht..
Edhe në valë jam.djegur përveçse rënieve nga pemët. Lol
Do të ket mallku ndonjë "të hënkshin qent" , se ska mundësi dmth ?Kur keni qen te vegjel,
a jeni rrezuar diku?
A keni shenja ne trup?
Dmth pak a shume duke cilesuar shenjen,tregon se sa femij trazovac ke qene.
Un me pak fjale kam qen si cun harroms.
Nje shenje e kam ne shpatull,me ka kafshu qeni komshis??
Dhe tre shenja serish i kam ne rrez te kofshes mbrapa po qeni me ka kafshu serisht.
Dhe me e keqja ishte qeni i shtepise.
Pse ke nga grat nuk ke depules ti ????Mos e shfrytzo kete rast
duke ditur se te kam depulese.![]()
Je e vetmja qe po ma thua????E ti mos rri shume urte, kjo karantina te ka ber dem ke ul koken dhe ti☹
Po veshet i ke pas si llapushe kur ke qen e vogel ?Yhyyy nuk mbahen mend, por shenja per fat asnje?
Ke parasysh Dumbo, un jam binjakja????Po veshet i ke pas si llapushe kur ke qen e vogel ?
O @Ersaa na jep nje lllape veshi moj ta bejm per darke e ta hame.???Ke parasysh Dumbo, un jam binjakja????
Pse mer veshet e mi do hash ti mo? merr ato te dumbos se jan ber si pasterma ??O @Ersaa na jep nje lllape veshi moj ta bejm per darke e ta hame.???