Zbath fare e ne dush me corape agahahahahhahayyaayya mos te rreshkas ????Po ne banjo vesh takat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbath fare e ne dush me corape agahahahahhahayyaayya mos te rreshkas ????Po ne banjo vesh takat![]()
Mjet e ke shum e bukur po une e kom me tbukur ? View attachment 50491Me arushen time sa e fika. Xhiro sot ???View attachment 50488
Ncuq e kam une ???Mjet e ke shum e bukur po une e kom me tbukur ?View attachment 50491
Une e kam tball si bora kjo eshte makine pencionistesh sedlje me masazh ne sdim me i perdor me te morsha tligat po na le rahat ti gzosh spo qis mos foto se mbo llafe daja?
Ahahahaahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha po re poUne e kam tball si bora kjo eshte makine pencionistesh sedlje me masazh ne sdim me i perdor me te morsha tligat po na le rahat ti gzosh spo qis mos foto se mbo llafe daja?
ku e ke patinin qe te bleva he tregoje haaahahPse kush tha qe leviz????????
Ma mori xhaxhi polici??ku e ke patinin qe te bleva he tregoje haaahah
tema : ne kembe ndonjeher
tet blej tjeter ?Ma mori xhaxhi polici??
Ngjyre jeshile??tet blej tjeter ?ca ngjyre e do hahaha
tema: me mottorr
u tha u be mos je kunder ti @Passion ? hahahaaNgjyre jeshile??
Tema: bicikam
Sma dhe se sma dhe i xhirooooMjet e ke shum e bukur po une e kom me tbukur ?View attachment 50491
Skishe jastik me e von te sendilja se ke qen tu e mor ???Sma dhe se sma dhe i xhiroooo
????Skm nevoj per jastik lale ???ke ajo makina dukem si bobe un ????Skishe jastik me e von te sendilja se ke qen tu e mor ???