Kte kusurin do ishte mire ne Shqipri se sa Afrik ?Do blija nje cope ishull,sa shpenzime te vogla dhe kusurin e pjeses se jetes vullnetare ne Afrike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kte kusurin do ishte mire ne Shqipri se sa Afrik ?Do blija nje cope ishull,sa shpenzime te vogla dhe kusurin e pjeses se jetes vullnetare ne Afrike.
kam nje shpelle andej nga shkembi fshatit, po ste dolen leket per ishullin hajde futu atyDo blija nje cope ishull,sa shpenzime te vogla dhe kusurin e pjeses se jetes vullnetare ne Afrike.
A jane leket e mia a te tuat?Kte kusurin do ishte mire ne Shqipri se sa Afrik ?
Shpella mbyll. Fushat hapin.kam nje shpelle andej nga shkembi fshatit, po ste dolen leket per ishullin hajde futu aty![]()
Te askujt lol???A jane leket e mia a te tuat?
Jepi ti nese do.
Epo mire qe na dhe mend.Te askujt lol???
Ishalla i ke ata qe ke sjam ktu me dhen men?Epo mire qe na dhe mend.
Investim,investim,investimImagjinoni per nje moment sikur tani te kishit 1 milion euro,pa pasur rendesi si,nga dhe pse.
Cilat jane tre shpenzimet e para qe do benit??
Ti me siguri do hapje bordello n mes tirones ???Investim,investim,investim
Nuk kam nevoje per leje kur dua dicka ajo fitohet pavarsisht kostove se ti nuk je objekt we not sale and buy here ?Duhet ti marresh leje @Opium ?
Po ai zor se te jep??
Jo bordello mos e banalizoTi me siguri do hapje bordello n mes tirones ???
Dmth hale kur me bere culen ne??Jo bordello mos e banalizo
Ambiente shkarkimi
Do e quaja pink meat