Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ec me naro tionci thot nga tirona jo tironc mos e jep vet ?Tironc ??
![]()
Si i ke hap duret ne nje kendveshtrim ndrryshe duket sikur ca ke hapShqiptare ?
Si ka mundesi nuk kam lon ven pa shku edhe pa pa kavajs kudo qe kam shku me fare e keqe mbini si far bari lale gjithanej ?Nga shtetet e bashkume kavajes ?
? po ku di gjo un me lalSi ka mundesi nuk kam lon ven pa shku edhe pa pa kavajs kudo qe kam shku me fare e keqe mbini si far bari lale gjithanej ?
Ska lidhje me qefin jane gjithanej naret e kavajes ngjith globin qe jetojn ? mer vesh nga qefi ti spo te luj se do tboja i pitje? po ku di gjo un me lal
Ka kavajsa qefli ?
???Ska lidhje me qefin jane gjithanej naret e kavajes ngjith globin qe jetojn ? mer vesh nga qefi ti spo te luj se do tboja i pitje![]()
Pse si bone edhe duret si majada ?Pergjigja e sakte eshte :
1-origjina e prinderve
2-ku kemi lindur
3-ku jemi rritur
4-ku jemi martuar
5-ku jetojme aktualisht ?
Kto 5 pikat i kam te ndryshme. Keshtu qe zgjedh te them si @MaYaDa .
Jam Shqiptare ??
Mos me shaje ti duke kujtu se kam hap ndonje liberPse si bone edhe duret si majada ?
Si jeni bo ju rinia sotme vec aty e keni menjenMos me shaje ti duke kujtu se kam hap ndonje liber![]()
Ne kushte karantine vec te buka e te leximi rri mendjaSi jeni bo ju rinia sotme vec aty e keni menjen![]()
Na rujt zoti thuj mi moter ?Ne kushte karantine vec te buka e te leximi rri mendjaahahahaha
Prandaj i bëre letrat taljone ti. Tlumt pushka ty ??Durrsak ?