Ja i rob qe te kupto ? po ti je me mu apo me arushen ?E thua ngaqe nuk i zgjat dot kthetrat?
Kjo te djeg reeee?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja i rob qe te kupto ? po ti je me mu apo me arushen ?E thua ngaqe nuk i zgjat dot kthetrat?
Kjo te djeg reeee?
Une jam neutrale??Ja i rob qe te kupto ? po ti je me mu apo me arushen ?
Edhe une tkam xhan tyUne jam neutrale??
Natyrale po se po?Edhe une tkam xhan tynaturale me dukesh ?
Thiguritht ?Natyrale po se po?
Po neutrale? Elektro-asnjenese?
Meqe edhe ti je paqsore...e meriton nje ? @Marsi dont kill me please.??Jam shume paqesore ?
Mka dal nami kot ?Meqe edhe ti je paqsore...e meriton nje ? @Marsi dont kill me please.??
As une sdua ta besoj!? Vet ke then qe sje aq e mire sa dukesh.??Mka dal nami kot ?
E as aq e keqe sa them ?As une sdua ta besoj!? Vet ke then qe sje aq e mire sa dukesh.??
Po pse kot ju zgjogja ju te trejave une!? Mendon se do rrija brenda me kasape????????E as aq e keqe sa them ?
Ahahahhahahahahah e di ti se ca ushtrimesh ???????
Jo se vetem kockat do te mbeten ta siguroj.???O @SymphonY do e bojm i dyshe tek pertek nizolim????
Po e them nje shprehje sun rri:? P........semes biçikleta megjith kaperton.????Jo se vetem kockat do te mbeten ta siguroj.???
Po po salep gjithe diten dhe oburraaaa ??Boyrum e mer masat mire,si dihet se cfare mund te ndodh
Un per vete haj spinaq si popeye ??????Po po salep gjithe diten dhe oburraaaa ??