• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë është dashuria?

E do troç ti shpirto.
jo per te gjithë.
per disa femra jane lekët , makinat . Etj etj
Per te gjithe meshkujt jane Gjoksi dhe vithet ?
Ajo eshte interes e jo dashurinpastaj une po thoja tamam dashuri per mendimin tim?‍♂️

Secili i jep nje pershkrim sipas syrit
e pse ne kete ore qe qarkullimi :D eshte i rralle mos them hiç
po ndalem ta pershkruaj sipas syrit Passionant :p

Kam thene e menduar se eshte ndjesia me hyjnore e sublime qe na eshte dhuruar ta ndjejme. :)
I jepen metafora nga me te bukurat,krahasime nga me te pershkruarat mrekullisht te larta me.merite te plote :) e sa here here them (vertete ne e meritojme)? :D

Ne ndjenjen e dashurise te kahut erotikisht ,disa jam shprehur se akti seksual (dy trupa te zhveshur) :D eshte me i varfer per te qene paralel me ate ndjenjen e paster,hyjnore e te dashuruarit.
E pse ai akt me epsh ,passion,ngjan disi sikur ka marr nota kanibalizmi :D ngelet ajka edhe finalizimi i dy njerezve te dashuruar. :)

Back
Lartë