• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pershkruani partnerin e endrave..

Seriozisht !

Per mua ajo eshte femra ideale, zeshkane, ka nje bukuri te frikshme qe kur buzeqesh me syte e saj fiksues, koha per mua ndalet.
Femer e degjuar, nuk thote kurre jo, nuk ma ngre kurre zerin, nuk shpenzon, femra me besnike ne bote! E paster, sterile, nuk di te genjeje, te merzitet apo te me kundervihet. Me adhuron e me do me shume se cdo gje ne bote. Me fal per gjithcka gaboj ne lidhjen tone.
Saidi qenushja ime e races Akita. ?

Inteligjente, me kulture, xheloze, e mbushur ne trup dhe kemb te gjata te drejta

Partneria ime e endrrave do ishte mos ta shifja me enderr mjaftonte??

Ca plasteline dua edhe i'a jap vete format une.

Vec nje fryme hyjnore te vije e ti jap jete
pasi ta kem.perfunduar. :D
Une duke pritur e duke ferkuar duart. :p

Back
Lartë