• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ishte lidhja juaj e fundit nje gabim?

Jo aspak sepse nëse isha i lumtur me atë njeri nuk mendoj se konsiderohet "gabim" një eksperiencë që më bëri të kuptoj dhe mësoj disa gjëra që si dija.
Do më duhen në të ardhmen.

Per deri sa nje lidhje mbaron sigurisht eshte gabim
Qe mos te mbaroje nji lidhje Duhe te kete komunikim mes partnereve
Mungesa e komunikimit eshte paresore
dhe mos lejoni detajet e vogla ne nji lidhje.. Kini parasys dicka
Detajet e vogla krijojne Carjen e madhe

Seshte e then qe cdo lidhje mbaron sepse sishte e mire mendoj une.
Cdo lidhje mund te mbaroje per shume arsye te ndryshme jo vetem pse sishte e mire.??

Seshte e then qe cdo lidhje mbaron sepse sishte e mire mendoj une.
Cdo lidhje mund te mbaroje per shume arsye te ndryshme jo vetem pse sishte e mire.??
As une nuk e thash se ka qen nje lidhje keqe mi xhan dhe mbaroj se lidhjet ne fillin ngjajn te gjitha perfekte,,,
Por e thash per deri sa ka ardh te ndarja nuk ka qen nje lidhje e shendosh nje lidhje gabim, Dhe vjen te ndarja qe nuk funkcionin,arsyjet e llojllojshme mund te jen :))

The eshte gabim xhemla.
Ndaj thash smund ta quash “gabim”
Ka shume lidhje qe mbarojne jo se kan qen gabim,por kan pas nje arsye te forte qe mund ti ket cuar deri ne ndarje.

Nuk e di ca dreqin ishte, gabim a jo! E rendesishme o qe ndark fle me jastekun per qafe.?

Back
Lartë