Mund t mos e njohin pjesa veriut ose pjesa jugut. Po shqiperia mesme nrm e din ku i bi. E ktu nja 5 ose 6 usera i ke prej dr e ca prej trGjysma e juaj se din me siguri se nga bie Shijaku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mund t mos e njohin pjesa veriut ose pjesa jugut. Po shqiperia mesme nrm e din ku i bi. E ktu nja 5 ose 6 usera i ke prej dr e ca prej trGjysma e juaj se din me siguri se nga bie Shijaku
Po sepse ktu ka shum nga veriu prandaj thashMund t mos e njohin pjesa veriut ose pjesa jugut. Po shqiperia mesme nrm e din ku i bi. E ktu nja 5 ose 6 usera i ke prej dr e ca prej tr
Me nje fal..malok! ?Origjinen nga tipet e babes lind e rrit nburrel
Direkt e stu pritMe nje fal..malok! ?
Mfal po se majta dot?Direkt e stu prit![]()
Tkom fal se tkom pak fiksimMfal po se majta dot?
Qenkemi patriote?Kam lind dhe jetoj ne Zürich kurse prinderin nga Tropoja hmmmm ?
Do rrish mire ti???Bill lefe hum humm moj se do tvejn zinxhiret ngjo shokun tat
Gjitha andej ne tropoje lehni si kjo? Hum hum ne cdo perfundim fjalie?Qenkemi patriote?
Bab gjysh dhe kater gjysh kan qen dhe jem PatriotQenkemi patriote?
Un nuk leh por e kam ndrysh kte hhmmm!Gjitha andej ne tropoje lehni si kjo? Hum hum ne cdo perfundim fjalie?
Shkrepe si e keni se qeka me e eksploru si qytet fliskeni gjujen e tparve tane pellazgveUn nuk leh por e kam ndrysh kte hhmmm!
Ne mnyr tj dmth?
Sdu mer..Shkrepe si e keni se qeka me e eksploru si qytet fliskeni gjujen e tparve tane pellazgve![]()
Plac praSdu mer..