Leje mir e ka femrat nuk pin cigare esht për burra ?A ta le??? ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leje mir e ka femrat nuk pin cigare esht për burra ?A ta le??? ????
Dislike*@Claa gjdo njeri ka mendimet e veta flm për dilike pun e madhe fort?
Ta paskan fut me duket ?????Zhgenjim total ?
Sdo ndodhi me!
Normal qe cdo njeri ka mendimin e vet! Edhe un timin dhash..?@Claa gjdo njeri ka mendimet e veta flm për dilike pun e madhe fort?
Ta paskan fut me duket ?????
[/QUOTE
Jo pz ja Futa po nuk ja vlente
Mendimi yt eshte si nje melodi per muaNormal qe cdo njeri ka mendimin e vet! Edhe un timin dhash..?
Yes for sure se po t'ishun gjith njerz të mir nuk do egzistone bota?Normal qe cdo njeri ka mendimin e vet! Edhe un timin dhash..?
Sa me knaq ti me ato fjalet tua te bukura...me mire te shkruash ti!???Mendimi yt eshte si nje melodi per mua
Shkronjat tua,si nje varg (znxhir lulesh ne lendine).
Shkruaji
shkruaji ?
Ehh klm ??kujdesu për vetnSa me knaq ti me ato fjalet tua te bukura...me mire te shkruash ti!???
S'do te te pelqeje monotonia,po lere tani ?Sa me knaq ti me ato fjalet tua te bukura...me mire te shkruash ti!???
Po ta jap ty ket kënaqësi të shkruashEhh klm ??kujdesu për vetn
Nk kuptovaS'do te te pelqeje monotonia,po lere tani ?
E pe ti se Niko kish taku njeren,me 5 dit ne forum,edhe une kam bo 2 vjet,edhe asgjo
Qka do bojm? ?
Pse njerzit e mire nuk e japin mendimin e tyre??apo quan te mire ti ata qe sflasin kurre edhe thon gjithmon: po ke te drejt..?Yes for sure se po t'ishun gjith njerz të mir nuk do egzistone bota?
Sapo te vij vera kemi radhen ne?S'do te te pelqeje monotonia,po lere tani ?
E pe ti se Niko kish taku njeren,me 5 dit ne forum,edhe une kam bo 2 vjet,edhe asgjo
Qka do bojm? ?
I kisha bere quote antares @ClaaNk kuptova
Ne Kerkyra te pres ?Sapo te vij vera kemi radhen ne?
Sepse nuk ka njerz të mir fatkeqsishtPse njerzit e mire nuk e japin mendimin e tyre??apo quan te mire ti ata qe sflasin kurre edhe thon gjithmon: po ke te drejt..?
Ndoshta per ty nuk ka..por per mua ka! Ndoshta jane te radhe po ka! Mos ji negative..Sepse nuk ka njerz të mir fatkeqsisht