• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni njeri i sjellshem???

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Miresjellja eshte nje cilesi e rendesishme,
edhe pse per disa eshte vetem ne sinonim
i dobesise shpirterore.

padyshim,te jemi te miresjellshem
kerkon shume mund.

Mendoni se jeni nje person i edukuar?
Apo jeni vetem te ndjeshem ndaj nevojave
te atyre qe ju rrethojne?

Miresjelljen e kam shume te dukshme:
Dhe besoj se se pari duhet te jemi me veten,dhe nese jemi me veten atehere jemi edhe me te tjeret.
Besoj se jam po po jam person i edukuar???
Ndryshe do ishim shume te trrash?

Edhe nese njeriu qe ke perball esht njeri i keq paedukat ti duhet te sillesh mir dhe me e dukat ,ti nderkoh nxjerr fjal te bukura nga goja dhe me mendje i ke len me barr gjysmen e fisit ? Per mua kjo esht shtirje ?

Edhe nese njeriu qe ke perball esht njeri i keq paedukat ti duhet te sillesh mir dhe me e dukat ,ti nderkoh nxjerr fjal te bukura nga goja dhe me mendje i ke len me barr gjysmen e fisit ? Per mua kjo esht shtirje ?
Me ke e ke ti zhbirdi ???

Kjo varet nga personi perballe. :)
Mendoj qe nuk perfshihem ne sherre e ne banalitete
edhe gjithmone shmangem te tilla situatave ku palacolleku triumfon ne banalitet,por ne totalen mendoj qe jam i sjellshem ne mase.
Me vashat jam me shume se shume. :D

pervec disa rasteve :p
Kete gje ma konfirmojne e vashat e super marketeve qe e emrin sma dijne
por erdhi ky i sjellshmi ma thojne :D

Spo flas per shkrime se ktu snjihemi asnje ..por nese lejon dike te ofendoj e ti te sillesh mir qe te tregosh edukaten e "mire" atere dal ne ate konkluzion
Po ku mwe vesh ti se qysh e thosh un
Po nejse ??

Mendoj se po
ata 2-3 vete qe jane ketu ne kte forum munden te thone me shume per mua

Back
Lartë