Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po tash aty ku kcy e ke parasysh sa nxehemi ku rrihem me kto arusha vesht??? do i heqim?Na kap ujti a ?????
Ojjj kjo ka ngatrru temen apo party ????Ca po prisni jam gati une po u pres ??????View attachment 47929
Erdha veç mos luj.?Ca po prisni jam gati une po u pres ??????View attachment 47929
Jo be skom ngaterru tem jo po ec ka shpija ime sonte ????Ojjj kjo ka ngatrru temen apo party ????
Kuc ti du gocat me bo orgji ?????Erdha veç mos luj.?
Prit ta thirri @Sara ??? se vetem ncuk??Jo be skom ngaterru tem jo po ec ka shpija ime sonte ????
Pse sta ma me çunat e ke fryk??Kuc ti du gocat me bo orgji ?????
Eshte e kunderta cunat kan frike?????Pse sta ma me çunat e ke fryk??
Leje ma mir se po e mori vesh ajo mzhvesh lakuriq.???Prit ta thirri @Sara ??? se vetem ncuk??
Ne cilen pjes do me kafshosh ta siguroj mire se ty hmmmmm???Ec mi se cik do te kafshoj se @Sara ktu e kam une afer?????
Ke pjesa majt se ne mes kac @Sara une ?????Ne cilen pjes do me kafshosh ta siguroj mire se ty hmmmmm???
Epo ksaj i thone re lipiKuc ti du gocat me bo orgji ?????
Ikni se do dal dark sonte ??? me leni mi@Çomi ec te dera ti ckerkon ktu te kemi ve si security se do me ik Soleil??
Ca darke mi koha per gjum dark kjo ? ik po deshe nga dritarja po mos harro se jemi ne katin e 7??Ikni se do dal dark sonte ??? me leni mi
Telwfono 129