• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Crush-i ose fiksimi juaj i pare ?

E kam pas e une nje fiksim. :)

Asnjehere s'guxova t'ia them,e pse ne ate vale e kish njoh fort mire ate dinamike timen.
E shijonte ate flirt te shpeshte timin.

Tashme jemi e ne nje lagje,e se kam.pare kurre.

Ne fb e shkembejme ndonje fjale tere konsiderate duke shprehur respekt. :)
Ftesa e saj kur erdh ish zgjim e emocion,por s'leshova pe. :p

Hmmmm ne fakt per te kujtuar fiksimin tim te pare sme duhet te shfletoj shume ne memorien time...
eshte akoma shume e gjalle,diku aty nder "filet" e para qe i kam bere "save" ne trurin tim.Ishte klase e 6 apo e 7 kur e vura re per here te pare,sy jeshile, floket ngjyre gruri e celet,me bukurine e Helenes se Trojes.Madje dhe emrin e kishte shume intrigues dhe seksi marre nga librat e Homerit.Ishte personazh vip ne shkolle,kishte ze dhe kendonte ne festat e shkolles(tipi festat e flamurit).Kenga e saj e preferuar? "My heart will go on" e Celine Dion.Dhe un qe "bija ne dashuri" me te sa here e degjoja tek kendonte ate kenge ??
Vetem mbas 10-12 vitesh arrita ti flisja per here te pare.Pjesa me e bukur?
Me mbante mend ?

Une kam qene ne vit te pare,e ai ne vit te katert.
Po qendroja tek shkallet e shkolles pasi kishim pushim,kur papritur syte tane u ndeshen.
Sa here dilja,ate e shikoja kudo.
Mora me ne fund guximin e i bera ftese ne facebook.
E mira ishte se nuk u soll arrogant,edhe me njifte :):).
Ky ka qene fiksimi i jetes time.
:):).

Une kam qene ne vit te pare,e ai ne vit te katert.
Po qendroja tek shkallet e shkolles pasi kishim pushim,kur papritur syte tane u ndeshen.
Sa here dilja,ate e shikoja kudo.
Mora me ne fund guximin e i bera ftese ne facebook.
E mira ishte se nuk u soll arrogant,edhe me njifte :):).
Ky ka qene fiksimi i jetes time.
:):).
Po tallesh ti ? Si mund te thuash fiksimi jetes per nje adoleshent ?

Kam qen ne vit t par gjimnaz dhe ai ne vit t 3 saher e shihja syt ??? po qe sja thash kurre isha vajze e turpshme por qe me se kam pare qe pas mbarimit t shkolles se di nga iku e kshu kshu

Fiksim ni djal e kisha e pelqeja fort ni koh aj em ngucke e tana ja nisi me fol me kusherinen tem sot jan fejum ??

giphy.gif

Oh fiksimi im i parë ...te rrifesha me djalin e xhahait se eshte nje dite me i vogel se une dhe i thoja qepe jam me e madhe ??? akoma e sot zihemi si macja me miun vetem se nuk rrihemi ???

Back
Lartë