• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shpreh nje deshire!!

Ai gjynah nuk esht se esht per marshalla??
Jo ne aspektin e meshires mos me keqkupto sepse e thash ne aspekt shakaje te dalish .e urrej te kritikoj skam drejt un te fyen njeri sepse se cili eshte me i bukur se tjetri aoo i zoti sorry po me keqkuptuar terhiqem ?

Jo ne aspektin e meshires mos me keqkupto sepse e thash ne aspekt shakaje te dalish .e urrej te kritikoj skam drejt un te fyen njeri sepse se cili eshte me i bukur se tjetri aoo i zoti sorry po me keqkuptuar terhiqem ?
Jo aspak me shaka e thash edhe une! ??

Po u terhoqe ti

po terhiqem e une

por them rri e pak mos u terhiq

se jane te bekuara keto duele :D (nga biseda e kam fjalen) ?

Deri sa te mrryje ajo bota rrumbullake tek gjenerata jon do jem ka 70vj ??ateher do ju lusim na pritni pa merak??
I duruari i fituari
Do i them cunit tim kur ty t thot goca e @Alea -s te dua a mund tjesh vec i imi thuj ik mu hiq se ene plaka jote e ka refuzu plakun tem virtualisht ?

Back
Lartë