• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Jepni mendimin tuaj "CORONA VIRUS" është një virus i shpikur nga njerëzit apo i krijuar nga natyra ?

Dion

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Unë personalisht nga informacionet që kam dhe nga ideja ime rreth kontrollit të botës nga një organizatë e fshehtë, e cila për qëllim kontrolli të numrit të popullsis, për të fshehur preajrdhjen tonë, për të kontrolluar zinxhirin ushqimor, dhe për tu pasuruar nga krijimi i një "vaksine" që jam i bindur se për pak kohë do të dali, krijojnë viruse të tilla...
Po ju si mendoni ?

Unë personalisht nga informacionet që kam dhe nga ideja ime rreth kontrollit të botës nga një organizatë e fshehtë, e cila për qëllim kontrolli të numrit të popullsis, për të fshehur preajrdhjen tonë, për të kontrolluar zinxhirin ushqimor, dhe për tu pasuruar nga krijimi i një "vaksine" që jam i bindur se për pak kohë do të dali, krijojnë viruse të tilla...
Po ju si mendoni ?
Qas jan tu than vallahi su ba mi besu kujt

Nga njerëzit. Sepse si për çudi shumica e të vdekurve jan moshat e treta dhe sidomos ata ato që kan probleme shëndetësore.

COVID-19 eshte zbuluar ne 1960.
Eshte nje virus i familjes Coronaviridae.
Tek njeriu shkakton infeksion te rrugeve te frymemarrjes, i ngjashem me virozat e tjera te gripit apo ftohjeve pulmonare.
Tek njerezit qe kane imunitet me te ulet kuptohet qe ka efekte me te renda.
Perhapja dhe perdorimi eshte dicka tjeter!

@Opium Ku je re kapterro :D

sa per temen

Duke pa rritjen ekonomike te Kines
ja lesho 1 virus amerikani
dhe prape ne gjunj kina

Ca vertete mendoni se seshte gjet ilaci ???
eshte gjet re eshte gjet se grip normal eshte Plus i shoqeruar me dicka qe CIfutet e kne shik
per ti rrezuar anti trupat e njeriut
Perse godet me shume njerezit e semure ???
sepse kta nuk kane antitrupa te te forte ne trupin e tyre
skam degjuar qe ka vdekur << larg qofte >> noi femije
Po vec persona te moshuar 45 +

Fuqizimi i tepert i shteteve e ka bere qe:
te fuse boten ne krize
1- RRezoi vlerat e dollarit ne bote para disa viteve << ku ende ndihet kriza ne disa vende perfshire dhe shqipeine >>
2- Futi virusin....... Ku Azia eshte e paralizuar per momentin

Behuni te Mencur........

Cdo gje eshte e mundur sot por duke pare vendin se ku u shfaq ,ne kine dmth ku ndotja eshte ne kuota shum te larta then se eshte dicka natyrore

Back
Lartë