• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vajzat ju pergjigjen pyetjeve tuaja...

Nuk e di, dhe as kam ndonje mendim personal: Pse thon qe femrat e bukura perfundojne gjithmone me meshkuj negativ?!✌

"Gjithmone" eshte term i gabuar.
Sepse ne as edhe nje situate nuk ekziston "gjithmone". Ka raste plot por nuk ndodhe cdo here keshtu. Ka femra te bukura qe shkojne dem jeten e tyre krah meshkujve qe nuk ja dijne vleren.

"Gjithmone" eshte term i gabuar.
Sepse ne as edhe nje situate nuk ekziston "gjithmone". Ka raste plot por nuk ndodhe cdo here keshtu. Ka femra te bukura qe shkojne dem jeten e tyre krah meshkujve qe nuk ja dijne vleren.
Siç u shpreha dhe me siper, thjesht bera transmetimin e asaj qe kisha degjuar. Nese ndihesh e prekur nga shkronjat e mia te kerkoj ndnese.✌

Siç u shpreha dhe me siper, thjesht bera transmetimin e asaj qe kisha degjuar. Nese ndihesh e prekur nga shkronjat e mia te kerkoj ndnese.✌
Nuk jam e prekur. Ti bere nje pyetje dhe une ta shpjegova sipas medimit qe une kam. Nuk ishte agresive pergjigja ime. Paqe

Nuk jam e prekur. Ti bere nje pyetje dhe une ta shpjegova sipas medimit qe une kam. Nuk ishte agresive pergjigja ime. Paqe
Me vjen mire per thjeshtesine, e sinqeritetin tend.✌te uroj jete te lumtur.?

Back
Lartë