• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Futboll?

Sole

?
ANETAR ✓
LV
0

Meqe kam ca kohe pa postuar teme mendova te hap nje
E te diskutojm per kampionatin italian pergjithesi skuadrat qe ju pelqejne
E arsyet?
Meqe e hapa temen po e vazhdoj vet
Inter skuadra me e mire per mu
Jemi skuadra vetme ne kampionatin italian qe nuk kemi dalur ndonjeher nga seria a
??

Oleee

Valvit shallin fc inter?

Last edited:
Vallaj as e din lur lun as nuk e shof fare sme bje menja ishalla rrifet edhe te knaqesh ti un kam halle tjera ?
Me fal qe te thash
Shaka po beja
Se nuk do mar naj lek
Nejse gabimi im qe mundohem per shaka e i merni per keq

meqe flasim per kampionatin italian , titullin e fiton Inter jo se jam tifoz i interit por se juve do fokusohet ne chl per shkak te cr7 ai ndikon edhe ne objektiva edhe ne buxhet "shumee" , pastaj skuader qe me plq dhe jane shume te forta lazio dhe atalanta , por qe te dyja kan ulje ngritje te pa kuptimta sidomos ne pjesen e fundit te kampionatit.Sa i perket Derbit mendoj qe milan nuk i afrohet aspak interit te ketij sezoni besoj fiton leht Inter megjithse derbi nuk luhet por fitohet.

meqe flasim per kampionatin italian , titullin e fiton Inter jo se jam tifoz i interit por se juve do fokusohet ne chl per shkak te cr7 ai ndikon edhe ne objektiva edhe ne buxhet "shumee" , pastaj skuader qe me plq dhe jane shume te forta lazio dhe atalanta , por qe te dyja kan ulje ngritje te pa kuptimta sidomos ne pjesen e fundit te kampionatit.Sa i perket Derbit mendoj qe milan nuk i afrohet aspak interit te ketij sezoni besoj fiton leht Inter megjithse derbi nuk luhet por fitohet.
Oleeee
Normal qe inter

Back
Lartë