Po ma kan hap ket temen mi se kam hap vet ????ka qene njeher e nje koh qe u benin temat corap ???A ma hap e mu nje tem hahaahhaha si te lulezoj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ma kan hap ket temen mi se kam hap vet ????ka qene njeher e nje koh qe u benin temat corap ???A ma hap e mu nje tem hahaahhaha si te lulezoj ?
Shm mir ylli. Ti?Hahaahahah tani do behen lomsh siii te kam njerr ate me thuaj ??
Pse ka lesh kjo? ???Pinqi o bub kaqurrel
Ncuq ?Pse ka lesh kjo? ???
L e g e n ???@Pinki tregoju ktyre si të them un e si më thua tiua ? ?
Xhuxhe ?L e g e n ???
Dibrani ma i mir pri krejtve ?hii si je?P i c i r u k e![]()
Sa llafe hanim ne ate kohe ???Po ma kan hap ket temen mi se kam hap vet ????ka qene njeher e nje koh qe u benin temat corap ???
Se si kemi shpetu pa ban nje zot e din ?Sa llafe hanim ne ate kohe ???
Hahahahaha e ku ka me bukur se te qeshesh ??? un qesh gjat gjith kohesShiko shiko... me ne fund gjeta faltoren ku shkruhen lavderime per hyjneshen e qeshjeve, e njohur me pseudonimin @Pink!
Perendesha pak mistrece dhe shume miqesore, qe te imagjinoj me buzeqeshjen vesh-me-vesh ne cdo cast, kam nje pyetje: po kur fle gjume a qesh kaq shume sa ne forum?
?
Mos na e shaj cunin mi ,??Noa haahhahahah sa molq ky emri jot noa qypi
@Noah
Sido qe ta kesh e ke per veten tat ? mendoj qe si flamuri juves bardh e ziHahahahahaha pse si thua ti si e kam shpirtin un ????
Ik re kafsh ???Sido qe ta kesh e ke per veten tat ? mendoj qe si flamuri juves bardh e ziGri si koha ?