Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me morc pleshtat ,????Ku ke men ti mi
??????Duhet t ket ????se di mir ???Ka morri pleshta?
Kam dash me tmiren per ty pranej thash zbon ai nari na qelloj i kalbet tani ja lejm ndore zotit lale ?Hahahahahahaja sa i keq edhe ket ma the e ???thash un mbi kunotin tat sdeshe ?
Ty ta bon hajriu vec hap gojen ti ?Dua edhe une temen time.
Pse vetem pinki te kete nje teme?
Hahahahahahhahaha lol ngela n der pse sthuKam dash me tmiren per ty pranej thash zbon ai nari na qelloj i kalbet tani ja lejm ndore zotit lale ?
Loli ishte rob i mireHahahahahahhahaha lol ngela n der pse sthu
Hahahahahhahahahahhah a thu ekziston princi ???Loli ishte rob i miredo dali edhe nai morr per ty mos ki merak
halli tkishe mor princ duro edhe cik lale mos u dorzo ?
Jak princi ishte ***** me lale kishte ngel ca lek borxh te pjaca ??Hahahahahhahahahahhah a thu ekziston princi ???
????Po ca thu pra ????Jak princi ishte * me lale kishte ngel ca lek borxh te pjaca ??
Sic ke shpirtin ta bje zoti po he kshu si e ke nis xhim bunen do moresh ?????????Po ca thu pra ????
Hahahahahaha pse si thua ti si e kam shpirtin un ????Sic ke shpirtin ta bje zoti po he kshu si e ke nis xhim bunen do moresh ?????
Na na na mos se na vure flaken ???Zjarrrrr?