• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A lundroni ne rrjete sociale para se te flini?

Juno

Kontributor
LV
0

Sipas nje studimi te bere kohet e fundit ne Kanada, rezulton se te gjithe ata qe qendrojne ne rrjetet sociale pak para se te flene, bejne gjume te parehatshem dhe te pamjaftueshem.

A lundroni thot
Po re mar varken , ato qe luhet varka e lundroj ?
Sa n fb sa insta , koht e fundit kam fillu lundroj dhe n forum ??. @Juno

Qenka me moshe c'do gje :D

Tashme menaxhoj nje faqe te punes me mjaft ndjekes,e ne darke pjesa derrmuese shkruan.
Aty bej si inxhinier i madh ?,e s'para kam kohe.

Dhe e para thuaj Alea :p

Normalisht po!

Kam nje sezon qe jam i ngarkuar e me pune,edhe domosdoshmerisht filtrohet nje pjese e kohes ne kthim te pergjigjeve per punen ne fb.

Ne darke nqs s'ka ndonje film qe te me terheqe
endem neper faqe te ndryshme ne internet.

Back
Lartë