• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cilat jane gjerat qe ju shkurtojne jeten??

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Cila gje ju shkurton jeten??

Mua papunesia.....disa dite te bejne mire..ama nese zgjat shume..me streson..nuk rri dot...
Kam shume faktore te tjere...si psh dhe pagjumesia ...ku per shkak te shume angazhimeve nuk fle mire e mjaftueshem.

Për tani , leksionet Ortopedi 2 orë e gjysëm pa pushim dhe më e keqja është që nuk po kuptoj gjë :(
Vetëm te kjo më ndodh !

Hahahhahahahahhahaha sta paska then gjyshi qe femren mos e gjemo mrapa se Esht si autobuzi :p

Hahahhahahahahhahaha sta paska then gjyshi qe femren mos e gjemo mrapa se Esht si autobuzi :p
Ma ka thënë ma ka thënë, por më ka thënë gjithashtu që të mos rri as në fillim e as në fund të rreshtit por nga mesi :D

Back
Lartë