• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e veshtire eshte qe te jeni te vertet ne rrjetet sociale??

Un jam brezi i sinqeritetit por ky i riu mka ber te frenohem ?
Domethen te aktroj
Sinqeriteti vdiq!

Ne funeralin e tij u mbajt fajlim duke thene,,,,,,,,

Ofshama e fundit me renkimet e tij erdhen si pasoje se adhuronte shpirtin e paster tek te tjeret,sepse tijin e kish dhene dhurate e shembull si dhurohen njeri nga virtytet fisnike qe njeriu zoteron,edhe si shenje respekti duhet dashur,respektuar,e adhuruar.

Sapo fjalia mbaroi shume ngardheleshje erdhen si pasoje e fjalise. :(

Kish e nga ata te pranishem qe u ligeshtuan. :)

Sinqeriteti vdiq!

Ne funeralin e tij u mbajt fajlim duke thene,,,,,,,,

Ofshama e fundit me renkimet e tij erdhen si pasoje se adhuronte shpirtin e paster tek te tjeret,sepse tijin e kish dhene dhurate e shembull si dhurohen njeri nga virtytet fisnike qe njeriu zoteron,edhe si shenje respekti duhet dashur,respektuar,e adhuruar.

Sapo fjalia mbaroi shume ngardheleshje erdhen si pasoje e fjalise. :(

Kish e nga ata te pranishem qe u ligeshtuan. :)
Ja the po kujt ja the ?

S'esht aspak e veshtir. Dhe mendoj që esht diçka pozitive kur je vetvetja, dhe pse një një ? virtualë. Sepse të bën të kuptosh shum gjëra tek vetja bazuar tek ato që mendojnë të tjerët. Nganje her te ndihmon dhe të permisosh tek disa "difekte" të vogla.

Eshte cik per disa por une mendoj se cdo gje ketu vjen spontane,dmth si te te vi shprehesh.

Last edited:
Facebook e perdor me shume per komunikim me miq e te aferm qe ndodhen jashte vendit.
Instagramin per arsye te punes pasi punimet duhen publikuar aty.
Nuk e kam menduar te shtirem apo te krijoj personalitete te ndryshme.
Ketu ne forum perpiqem te jem real si kameleoni ?

Aq e vështirë sa arsyet të mos jesh vetja.

Jam plotësisht vetja në rrjetet sociale, përveç forumeve virtuale, ku kam një maskim 10% nga arsye personaliteti introvert.

Back
Lartë