• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zgjidh një person dhe vend ku do doje të ishe...

Jo keshtu para syve te tu se edhe ti ke ndjenja, s’je robot...
Uhhhhhhhhhh
Sa shpejt u kujtove ?
As 2 mn die qe te vun cift ja nise me @Dea
Mos bej kot sikur te bren ndergjegja ;)
Veshdo tani. ???????
E ke lejen ne xhep

Ti the.." i kam qef" jo " i kemi qef" ...
Apo i /e more pa deshire atë /ata ?

Aaaaa ca e mil qe eshte kjo... mendon se me kapi mat!

Fizikisht do jem vetem; shpirterisht jo, sepse gruan do e kem ne mendime (ndersa ty te kendoj serenate posht ballkonit!) ?

Uhhhhhhhhhh
Sa shpejt u kujtove ?
As 2 mn die qe te vun cift ja nise me @Dea
Mos bej kot sikur te bren ndergjegja ;)
Veshdo tani. ???????
E ke lejen ne xhep

Mos bjer preh e provokimit te tij , se ndoshta do te shikoje sa xheloze je ? . Lagjen time as e di e ska si ta mesoje pa ty ai ?

Mos bjer preh e provokimit te tij , se ndoshta do te shikoje sa xheloze je ? . Lagjen time as e di e ska si ta mesoje pa ty ai ?

I them @Juno-s te te gjej IP Address dhe te vi qe sot poshte ballkonit me orkester... ?

Gruaja me pranon keshtu sic jam. Bejm sikur nuk kuptojm prapesite e mia, dhe martesa funksionon... Bota nuk eshte perfekte...

I them @Juno-s te te gjej IP Address dhe te vi qe sot poshte ballkonit me orkester... ?

Gruaja me pranon keshtu sic jam. Bejm sikur nuk kuptojm prapesite e mia, dhe martesa funksionon... Bota nuk eshte perfekte...
Mos e tremb ti ore
Yttttttttt ?

Back
Lartë