• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Diskutojmë rreth filmave të fundit që kemi parë..

Leni mer filmat, a do na bosh dhurate ket vit ?
Jam i bindur qe ti nuk beson me te Babagjyshi, ndaj nuk pret gje nga une, si gjithmone do duhet te peshkosh vete per dhurate. ?

Alpha - 2018

Alpha_%28film%29.jpg
20180815T1216-19420-CNS-MOVIE-REVIEW-ALPHA_800-500x332.jpg

Aventure e nderthurur me Drame

Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet shoqëruesi i tij i udhëtimit dhe fillon një miqësi që do të ndryshonte njerëzimin.

Per te apasionuarit e historise ju keshilloj te shikoni kete serialin dokumentar mbi Romen e lashte.

49275

Nisa te shoh serialin "Prison Break"

Seriali flet per dy vellezer te burgosur te cilet arrijne te arratisen nga nje burg i sigurise se larte.

Un kam pare 2 here rrjesht keto dit filmin “la memoria del cuore” film romantico spo them shume detagli per mos te hequr kurjozitetin? per ke nuk e ka pare akoma!

Un po shoh Peaky Blinders
Në Birmingham pas Luftës së Madhe, veterani Thomas Shelby drejton bandën e tij, Kapelat e Errëta (Peaky Blinders), emër ky që vjen nga brisqet vdekje prurëse që kanë në kapelet e tyre, vënë baste të paligjshme në tregun e zi.

Nuk shof fare tv shum pak nisa me pa netflix aha filma qe smaronin nai here pash pablon superfuqi vdiq si vari ars e shum e filma tjer qe te japin me kutpu qe robi nuk eshte asgjo

Alpha - 2018

Alpha_%28film%29.jpg
20180815T1216-19420-CNS-MOVIE-REVIEW-ALPHA_800-500x332.jpg

Aventure e nderthurur me Drame

Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet shoqëruesi i tij i udhëtimit dhe fillon një miqësi që do të ndryshonte njerëzimin.

E kam pare kete film dhe eshte fantastik, ua sygjeroj ta shihni.
Me frymezojne historite me njerez qe luftojne ne rrethana vdekjeprurese per te mbijetuar.

Back
Lartë