• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Për cilin anëtar/e propozoni për moderator të forumit NETEDY.

..

Last edited:
...

Last edited:
Une propozoj @Zana
Dihet tashme qe Zana eshte tip i liderit, ka eksperience me forumet dhe prania e saj do ishte pozitive per mbarevajtjen e forumit.
I dashur @Juno te lutem shume nuk mund ta konceptoj dot nqs behet kjo staf. Kete e kan mbytur pordhet keshtu inmagjino me u be staf kete kush e duron ?‍♂️

Secili e ka mendimin e tij, se besoj se ka shumë vend për diskutime.
Po pra. Dhe unë nuk lexova asnjë nga mendimet e këtyre e nuk je personi i duhur të më quotosh.

Jam dakord me parafolësit ( me pika) të edituara. I kanë qa'?'?
??????
Duke qene se Artini ishte keqkuptuar, kishte menduar se tema ishte hap nga stafi,e fshiu postimin.Per rrjedhoje fshiva dhe un pergjigjet e mia se qendronin jashte kontekstit

Meqe jemi ktu un nominoj dy persona per televotim:
@Dorina per vjetersine dhe njohjen qe ka mbi forumiin
@Zana per ate qe jep dhe sbehet asnjehere e merzitshme.

Ps.E dyta me kushtin qe cdo nate te ndaje me nete fotot e veshjes ne mbremje ????

Faleminderit per sugjerimet,por seriozisht nuk kam deshire te jem pjese e stafit :):).
Me pelqen grada qe kam dhe nuk dua ta ndrroj.
Gjithsesi hidheni grepin nga njerezit e shpis,jo nga miqte.
Hahahahahahahahahaha
Rri urt se nk me intereson!:)
Se u semurem gjysa e stafit e forumit!:p
Edhe pse se pranon,edhe ti e shtepis je dhe jemi te lumtur qe te kemi pjes e familjes se madhe.??

Back
Lartë