• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rikthimi

kudo vetting
vl

mtha nji komshi dje ne mengjes
e mo e pyta si po ecen me gruan

o kam qene mire me me para mtha

tash jena ne vetting te shof cdo nxjerre vetingu e pastaj vendos

po pate pase ndonji ne kohe ku ishe me mua ne gjykate do shkojme

Mirembrema, mirembrema! Oh ju lutem,ska nevoj për kaq shum duartrokitje , ohh s'keni pse ngriheni në këmbë , mos shtyni ka autografe per të gjithë .. ( eii ti aty mos gjuj më me domate po të them ).
Sonte qenkam pak i emocionuar pasi e po më duket sikur e kam për her te dyte ne kete forum, 'gjithmon ka një her te dyt do thoni ju' , po se kisha për atë qe po mendoni ju , ju lutem shum tani (Edhe nëse jo, bëni sikur po.) nejse ..
Mos ma vini re nëse me merret goja, efekti i emocioneve. Me kujtohet dita kur u futa ketu, ( pa lejen e kujt normalisht?) Sigurisht që jo! Sepse ishit me gjume nderkohe po digjia lagjen? Por kjo nuk do të thotë që ju keni probleme me kujtesen. (Mos ki merak,nuk i them njeriu)

Ei me falni pak se pasken lene deren hapur keto te psikiatrise erdhi koha te iki me me vrap biles

-" Cfar bën aty ti mor ?
  • " ja po iki deri ne banjo
  • " banjo nuk eshte ne guzhine dhe cdo me hanxharin ne dore ti?
(Ndihme pacienti 34 po arratiset urgjente pacienti numer 34 po arratiset nga dhoma 55 , kerkoi ndihme te menjehershme ?)

Pra ku e lam ne , Si po ju duket si ide ,më. E di qe jam ne udhekryq tani se dij cfare rruge te marr te fluturoi si supermani te shpetoi boten apo te dal si aktoret e la casa del papel me lek perjashta ? ( run runn te shpetosh koken , deri atehere degjohemi ne rikthimin tim?)
uuu shif infermeria , po e ngacmoj pak :
-:" shii m ca bythee , të ka dal byca e vogel jasht mi goc hahahh "
- :" kush dreqin jeni ju ? ju lutem largohuni nga dritarja e banjos !!
-.-'

Mirembrema, mirembrema! Oh ju lutem,ska nevoj për kaq shum duartrokitje , ohh s'keni pse ngriheni në këmbë , mos shtyni ka autografe per të gjithë .. ( eii ti aty mos gjuj më me domate po të them ).
Sonte qenkam pak i emocionuar pasi e po më duket sikur e kam për her te dyte ne kete forum, 'gjithmon ka një her te dyt do thoni ju' , po se kisha për atë qe po mendoni ju , ju lutem shum tani (Edhe nëse jo, bëni sikur po.) nejse ..
Mos ma vini re nëse me merret goja, efekti i emocioneve. Me kujtohet dita kur u futa ketu, ( pa lejen e kujt normalisht?) Sigurisht që jo! Sepse ishit me gjume nderkohe po digjia lagjen? Por kjo nuk do të thotë që ju keni probleme me kujtesen. (Mos ki merak,nuk i them njeriu)

Ei me falni pak se pasken lene deren hapur keto te psikiatrise erdhi koha te iki me me vrap biles

-" Cfar bën aty ti mor ?
  • " ja po iki deri ne banjo
  • " banjo nuk eshte ne guzhine dhe cdo me hanxharin ne dore ti?
(Ndihme pacienti 34 po arratiset urgjente pacienti numer 34 po arratiset nga dhoma 55 , kerkoi ndihme te menjehershme ?)

Pra ku e lam ne , Si po ju duket si ide ,më. E di qe jam ne udhekryq tani se dij cfare rruge te marr te fluturoi si supermani te shpetoi boten apo te dal si aktoret e la casa del papel me lek perjashta ? ( run runn te shpetosh koken , deri atehere degjohemi ne rikthimin tim?)
uuu shif infermeria , po e ngacmoj pak :
-:" shii m ca bythee , të ka dal byca e vogel jasht mi goc hahahh "
- :" kush dreqin jeni ju ? ju lutem largohuni nga dritarja e banjos !!
-.-'
Te kom thon nderro pavjon lale qe tme harrosh edhe mua.????? kot e ke mos u mundo me ik mo se se mban dot premtimin.
Welcomeee back.?

Gjyshi im i thonte nipit vete se pat bo akademi shum heret ai edhe skishte zon men edhe i thonte hyne poqe dole oqe edhe alexxi sdo dali me i mire se ne ose do i vej flaken forumit ose do i vej flaken nick nejmit nga inoti ???
Hahahah une dola i cmendur hyra i cmendur e do i vendos flaken ketij forumit sic i kam vene te gjith mullareve te lagjes qe mos bejne me seks jaahta se eshte ftohte??

@Alexiii mireserdhe o shakaxhiu forum ?
giphy.gif

Te kom thon nderro pavjon lale qe tme harrosh edhe mua.????? kot e ke mos u mundo me ik mo se se mban dot premtimin.
Welcomeee back.?
Hahh ja qe pavionin se ndrova as juve nuk ju harrova lov ju all ❤ do i vejm flaken forumit ( ej prit nji sekond ce do benzinen e shkrepsen ti hiqe nga dora zdo bej?)

giphy.gif

Pyete një çik atë drejtorin e spitalit
Çfarë kriteresh duhen per tu bere paciente ??
???

Back
Lartë