• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Eshte me e lehte te falesh apo te harrosh?

Ta falësh dhe ta ndëshkosh duke e harruar.

Varet .... nese Jane raste qe ecin bashke paralel.. atehere falja eshte thjeshte nje fjale goje. Ne te kundert nese fal nuk ke as arsye se perse mos te harrosh ( ne nje fare menyre/llogjike )

Por me e veshtire per mua eshte te fal.. dhe nese e marr k’te hap , atehere Te harroj eshte disi me e lehte .

Harro

Harroj se s'mundet te mbaj mend gjithcka.

Me lexu axhenden time ditore ,s'ka zot qe merr vesh c'shkruhet aty. :)

Deri ne diten e trete i mbaj mend c'ka kam shkruar,me pas ngelet vec (dicka qe u shkrua aty,ka nje kuptim ).

Zberthen vec krimi ekonomik. :D

Ne jete kam qendruar gjithmone me njerez qe nuk kam pasur nevoje ti fal...kjo per vete faktin se prezenca e tyre ne ditet e mija justifikon gjithçka...pra jane njerez qe me rendesine e tyre dhe vendin qe kane krijuar tek mua jane automatikisht te falur..pastaj pjesa tjeter nuk ekzistojne...i fal i harroj i injoroj apo cdo gje tjeter, ska fare rendesi...gjithçka lidhet me prioritetin

Me lehte eshte te injorosh mos i perfillish fare si njerz, sa per tu Falur le te falen xhami&kish se mua prap kur te me jepet rasti do ta shpartalloj ?
@Jorina` ti ke dike te cilit do ti kerkosh falje,ose qe do doje te te falte?

@HIM une skam turp te kerkoj falje nese jam e vetdishme per gabimin tim edhe kerkoj/pergjerohem ama gjithmon duet pas parasysh se per cfare behet fjale.
Nuk munet ta lendosh nje njeri shpirterisht dhe ti thuash ”me fale“ sikur me nje fale u rregullokan gjerat. Te ishte aq e lehte kjo puna e te falures do jetonim te gjithe ne paqe.
Me rendesi eshte mos te perserisim gabimet e njejta njerzit ndryshojn, dua te them se disa situacione te caktuara i bejn njerzit te kqinje/te mire.
Askush nuk eshte perfekt ama kur e ke 10ier muhabetin me dike e ke bastarduar ske ca i kerko falje. Harro edhe mos Perserit gabimet e njejta me tjeret.

?????????????
Ky ka coffff
giphy.gif

Nderkohe @Alea nuk me len kurre ne balde ??

Back
Lartë