• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Një tren i gabuar, a mund të të shpjerë në destinacionin e duhur...?!

Një tren i gabuar, a mund të të shpjerë në destinacionin e duhur...?

• Po

• Jo

• Ndoshta

Rezultatet mund të shihen vetëm pas votimit.

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Një tren i gabuar, a mund të të shpjerë në destinacionin e duhur...?!?

Pa hë... ?‍♀️

Është më e thellë se kaq
Po flasim.për trenin e jetës?
Meqë më drejtohesh kshu të them që kam.pre biletën gabim?

Di pende doro ? une i falenderoj shum ato qe mthan jo sepse fal tyre une e bona vet ka thon albert ajnshtanji i biri bules ?

Varet sa optimiste je.
Hajde de qello nje tren..po te dalin shume trena perpara se e zeme do nderrosh sh stacione..ne te arushes vete pastaj.

Me mire hyp me koshience te larte.
Thua ky tren me co ne te arushes ta provoj e ta ndryshoj,kerceno makinistin :p

Varet sa optimiste je.
Hajde de qello nje tren..po te dalin shume trena perpara se e zeme do nderrosh sh stacione..ne te arushes vete pastaj.

Me mire hyp me koshience te larte.
Thua ky tren me co ne te arushes ta provoj e ta ndryshoj,kerceno makinistin :p
Mund te hypesh edhe ne autobuz nese vonon trreni ?

Ka raste qe kur mendojm se nuk po shkojme ne destinacionin e duhur ne fakt po shkojm aty ku duhet ndaj fatit si dihet
Thone kur te mbyllet nje dere te hapet nje tjeter ?

Nese ndodh atehere i bie qe nuk ka qene treni i gabuar.

Ndoshta

them se treni gabuar te shpien me shpesh ne destinacionin e duhur??????

Behare shala - Ne tren per Perzeren
Pra "po", nganjeher te çon ne vendin e duhur. Beharja aty ka "gjet" dashurin

Back
Lartë