• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gjeje po pate... mend...!

Vetem nese zogu e ha ndersa peshku kercen mbi uje.
Gje qe i bie qe zogu ( e zeme femer) do riprodhohet do beje veze dhe vezet e peshkut ( po femer) do bashkohen ne bark.
Pra dy lezbike.

Do kemi nje zope - hibride.
Gjysem peshk gjysem zog.

Vetem nese zogu e ha ndersa peshku kercen mbi uje.
Gje qe i bie qe zogu ( e zeme femer) do riprodhohet do beje veze dhe vezet e peshkut ( po femer) do bashkohen ne bark.
Pra dy lezbike.

Do kemi nje zope - hibride.
Gjysem peshk gjysem zog.

Sa kam qeshur te marrte e mira te marrte... nga stomaku do mbijne bebusha thuan ti ?! ??

I might get pregnat 2, cox i eat a lot of fish ?
And give birth to a golden fish ?

????

Fol mire tani , he mendohu mire .. ku ? :p
Okay,

Nese vertet do ndodhte sipas mendimit tim do ishte siperfaqja e ujit.
Asht i vetmi ambjent i pershtatshem per te dy!
Si thue ti?! :p

Po ne që.skena mend??‍♀️?

Okay,

Nese vertet do ndodhte sipas mendimit tim do ishte siperfaqja e ujit.
Asht i vetmi ambjent i pershtatshem per te dy!
Si thue ti?! :p

Only as lovers them une :p por jo qe te jetonin dot bashke , se peshku ka nevoje per thellesi qe te mbijetoje dhe zogu per ajer .

Eshte sikur ne , mund te dashurohemi me henen/pshm .. por eshte e pamundur qe te jetojme dot bashke . Njeri duhet te sakrifikoje jeten ne k’te rast .... tragic love .?

• Pëlqej
Reactions: Zap
Only as lovers them une :p por jo qe te jetonin dot bashke , se peshku ka nevoje per thellesi qe te mbijetoje dhe zogu per ajer .

Eshte sikur ne , mund te dashurohemi me henen/pshm .. por eshte e pamundur qe te jetojme dot bashke . Njeri duhet te sakrifikoje jeten ne k’te rast .... tragic love .?
Per nje bashkjetese imagjinare te rastit konkret mendoj qe i vetmi ambjent i pershtatshem asht ajo.
Por kan nje kusht/sakrific, nuk flen dot ne te njejten dhome gjumi ?

Have you ever seen the "Shape of Water"?

Back
Lartë