• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju bën të harroni botën rreth jush?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Ne cfare kohe te dites,apo kur boni gjonat gati,e harroni oren,pergjegjesite dhe,gjithcka qe ju rrethon??

Une e harroj boten e cdo gjo tjeter vetem kur jam
Me njeriun e zemres,dhe me njerezit e mi te dashur.?

Kur jam.në krahët e nënës time?
Harroj çdo gjë përreth, se çka një magji ajo.Zonjë...

Ai zëri i ngrohtë, ajo.përkëdhelje, ajo këshillë, ai gatim, ai qortim, ato duar,.më lënë pa fjalë☺

Femije se njeh friken.. provoje tani qe je adult . ?

So why u ask me that then .. anyway ??
Ngaqe the e harroj boten perreth kur i hipi kalit , te pyeta shoqnisht nga knaqsia qe te jep apo i ke frik!! ?
? ?

Zakonisht kur dehem.
Vertete??

Kur dehem me ndodh qe s'me pelqen asgje te vetja. :(

Pak here ka ndodhur,por kur kam pa syte qe me kryqezoheshin sikur kisha strabizem (i dehur isha edhe thash jo meeeee).:oops:

Mos them si ndihem te nesermen. :(

Lene mo,se i dehur isha(dikur) e kur me moren njeren qe sa kisha njour,ma mori nj tjeter (kopili ma i shkathet) ?

Drejt me thene ai alpinizmi qe thote Juno,vertet te shkeput nga trysnia e dites. :)

Edhe nga forumi :lolx:

Vertete??

Kur dehem me ndodh qe s'me pelqen asgje te vetja. :(

Pak here ka ndodhur,por kur kam pa syte qe me kryqezoheshin sikur kisha strabizem (i dehur isha edhe thash jo meeeee).:oops:

Mos them si ndihem te nesermen. :(

Lene mo,se i dehur isha(dikur) e kur me moren njeren qe sa kisha njour,ma mori nj tjeter (kopili ma i shkathet) ?

Drejt me thene ai alpinizmi qe thote Juno,vertet te shkeput nga trysnia e dites. :)

Edhe nga forumi :lolx:
Se di. Une i kam dehjet e keqija :p
Por realisht eshte sikur te shumefishosh karakterin tim...dhe boom,nuk menaxhohem dot. E thene me terma te sostifikuar :p

Back
Lartë