• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqeria e vertete

A ka shoke te vertete?

• Po

Votimi: 14 53.8%
  • Jo

Votimi: 3 11.5%
  • Mundet

Votimi: 9 34.6%

• Gjithsej votues
    26
Votova mundet.... sepse dhe mund te kete
A jam djege nga shoqeria ??
Po shume here....

Jepi leke femer kto dy gjona e tregojn sa vle moshkullin aty te thush sqeka ky qe ishte

Ka por jane me pikatore, nuk jam fatlum te kjo pjese ?

......po renkon. :(
E mbyti interesi,e nxori jasht loje duke i fol ne emrin e kohes,edhe ne emrin e modes.

Keshtu po pregatitet fjalimi ne funeralin e shoqerise se vertete.

:)

Nqs dikush te qellon nga njera faqe ktheji faqen tjeter, le te depertoje thika tejpertej, buzeqesh, ajo nuk te vret as te demton dot... nese ti je uji.

Vetëm shoqëritë e fëmijërisë janë të vërteta dhe vetëm nëse i kanë rezistuar kohës pa u ndarë..gjatë jetës shokë ke plot por miq të vërtetë ncuq.

Vetëm shoqëritë e fëmijërisë janë të vërteta dhe vetëm nëse i kanë rezistuar kohës pa u ndarë..gjatë jetës shokë ke plot por miq të vërtetë ncuq.
Po prap gjithesekush ka mor rrugen e vet une jam munu me e rujt me te gjith shoqerine e femijerise flas per shoke se shoqe sbohet llaf ? po i ka prisb jeta ca ca kan ngel :p

Back
Lartë