Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une nuk kam zili e as inat asnjeren.@Jetmira kthe xhevap lale mos qesh ?
Po duret a ja fut me i pa i ka tvetat apo tbomeUne nuk kam zili e as inat asnjeren.
Un e pranoj kur nje femer eshte e bukur,madje edhe ja kam then tjetres se eshte e bukur.
Tani secila ka mendimin e vet![]()
Të zhduket?A do donit qe Mr Bean te rikthehet apo te zhduket perseri?![]()
Po pse i shihni ato meqë jeni të shoqërum?Pse e keni huq me ngacmu cunat qe jan te shoqeru ?
Dua pergj jo te ma kthesh me pyetjePo pse i shihni ato meqë jeni të shoqërum?
Varet nga lloji i femrave..Dua pergj jo te ma kthesh me pyetje
Me ka ndoshur disa raste qe ka momente qe e shikon dike qe ti ngul syt gjat gjith kohes po jo qe ja kthej dhe kjo pytje me tundojVaret nga lloji i femrave..
Ne si natyrë jemi lozënjare..vdesim të flirtojmë...
Përshembull mua, nëse një mashkull i shoqëruar më vëzhgon gjithë kohës më bën përshtypje sepse ai nuk po respekton femrën që ka në krah dhe automatikisht i kthej shpinën ose përpiqem ta evitoj..
Përderisa ti i shoqëruar, vazhdon shoqëron x me sy atëherë pse pyet?
Po e fton ti atë në këtë lloj flirti![]()
Vajza: a e bani cicin ne dush ?! ?
Pse e keni huq me ngacmu cunat qe jan te shoqeru ?
A do pranoje te shkoje vetem nje mashkull per gjithe jeten? Dmth me ate qe humb virgjerine e te mos kesh marredhenie me mashkull tjeter...Nuk e kuptova qarte pyetjen ?
PO.A do pranonin gocat vetem nje partner seksi ne jete? Eshte e realizueshme si praktike?