• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Endrrat!!

Pa na tregoni se cfare endrre keni pa mrome:
kjo sipas deshires jo me detyrim. ??

Mrom pash sikur u martova me nji person qe as qe e njihja por dija se isha shume e lumtur.

Se mora vesh nga doli kjo lloj endrre ne fakt.
☺☺☺☺☺

Pa na tregoni se cfare endrre keni pa mrome:
kjo sipas deshires jo me detyrim. ??

Mrom pash sikur u martova me nji person qe as qe e njihja por dija se isha shume e lumtur.

Se mora vesh nga doli kjo lloj endrre ne fakt.
☺☺☺☺☺
Ka me te met vjehrra shtatezane..... e sigurt kjo

Ohoo?

Kte enderr e shoh shpesh.
Sikur un e motra ime jetojme ne nje qytet tjeter(ne realitet nuk kam qene asnjehere esht vend i pavizituar nga une).
Ne ecim vrap pasi na duket sikur po na ndjekin.
Kuptimin nuk i'a di,por bezdia ime te me behen enderrat dejavu.

Vallaj km i gjo t keqe ose t mir le ta quajm me raste ...
Shoh shm shpesh endrra dhe ka raste qe me paralajmerojn per mire ose keq
Nese shoh kafe i km vdekje ☹️
Nese shoh florinj ,dikush mund t jet shtatzene ose do fejohet
Nese shoh dike te veshur me fustan nuserie e di qe do semuret rende

Dhe nese m dalin te vdekur n enderr qe me japin ose me marin gjera me paralajmerojn

Back
Lartë