• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sondazh per meshkujt

Cilat femra ju terheqin me se shumti ne pamjen e jashtme?

• Biondet

Votimi: 5 20.0%
  • Brunet

Votimi: 7 28.0%
  • Te dyja

Votimi: 4 16.0%
  • Zeshkane

Votimi: 6 24.0%
  • Tjetër (po e shkruaj mëposhtë)

Votimi: 3 12.0%

• Gjithsej votues
    25
Të dyja:p

Skam si te harroj se mke pas nxi jeten :p mos me hajde ne pv pastaj :p zeshkanet ne teresi me pelqejne po ti je zezake jo zeshkane :p
???????????????Lottt ????ca mke kujtuuu pz ??????hahahaja /me iz engjell nk i nxin jeten asnjeriu ????

Ahahahahahahahaaha he mi camarroke jom kurioze ti lexoj se kahu me llafe bojne namim kta???

49631dd134e22f643cd157a684a7cff2.jpg

Meshkujt vdesin per femrat me syze ???

Kjo tema është për femrat ama do e jap një përgjigje
Mua më pëlqejnë esmerët ( meshkujt dmth) e të ketë ndonjë sy të shkruar do ish perfeksion ?
Por edhe pa sy tshkruar is ok.
Veç bjond no..

Kjo tema është për femrat ama do e jap një përgjigje
Mua më pëlqejnë esmerët ( meshkujt dmth) e të ketë ndonjë sy të shkruar do ish perfeksion ?
Por edhe pa sy tshkruar is ok.
Veç bjond no..

Pse nuk te pelqejne biondët, kur ti je edhe vete bionde? :p

Çfare kane biondët qe nuk te pelqejne, kur ti je edhe vete bionde? :p
Meshkujt janë të shpërlarë:p
Si dua ?

Vetë jam kokrra e esmeres po do i le dhe ca kohë bishtat e verdhë?

Back
Lartë