Me mir i zej recel fiqt sesa tmi haj ndonje qe nuk duhet ?????Tani pa u zbut fiqt o zoti Maliq ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me mir i zej recel fiqt sesa tmi haj ndonje qe nuk duhet ?????Tani pa u zbut fiqt o zoti Maliq ??
Do te zene krimba po trazoi nganjehere ??Me mir i zej recel fiqt sesa tmi haj ndonje qe nuk duhet ?????
O lujsh mensh tiii ishalla jo jo pa merak ???Do te zene krimba po trazoi nganjehere ??
Ke shtyp gje ti meqe ra fjala?E pikë e zezë?
Shtypni noj gjo mos rrini kot tu bo bërdaf njoni e bërdaf tjetri ?
Mole ti mos fol se plas sherri direkt hahahhaKe shtyp gje ti meqe ra fjala?![]()
Mole mos u bej i gjall ti mir thot mogli ????Ke shtyp gje ti meqe ra fjala?![]()
Hahahahhahahahahaah meqee ra fjala sa fmi ke ti mole ? ????Po kur ecni me ment e moglit ju ca tju them une lol ? Ktu 1 llaf me thon te bojn dashnor/cazanov/don zhuan etj etj..
Imagjino me thon 2. Direkt Baba shembullore qe nxjerr femijet shetitje cdo dite mbas pune?
Tastierën?Ke shtyp gje ti meqe ra fjala?![]()
Lale ka drejt ai te hamendesoj ti qite ijer na habis te gjitheveDurrsi goca ka plot po jo si un ???jam e vecant ne llojin tim ????
@Ai_Tipi tregoj cik lali se sapo me ofendoi ??
Kafshhhh ?????Lale ka drejt ai te hamendesoj ti qite ijer na habis te gjitheve![]()
Ska gjo zene se tkom pa ylli ziKafshhhh ?????
Lale kam qit foto un po ske qen i vemendshem tii ???
Ngele duke shtyp tastieren moj vajz po merr leje nja 2 ore e shko shtyp hamshorin po kisheTastierën?
Hahahajahahaja ashtu ee mir mir ???Ska gjo zene se tkom pa ylli zi![]()
Po ti sqit doren nuk e di pse o e ke me lesh o sdi ca te them ???Hahahajahahaja ashtu ee mir mir ???
Lale ????m shkriveePo ti sqit doren nuk e di pse o e ke me lesh o sdi ca te them ???
Qite ijer amonLale ????m shkrivee
Shkove me rrujt doren hec ri ktu qite ????Lale ????m shkrivee