• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Për çfarë kanë nevoj meshkujt që mos të tradhtojnë?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Te gjitha femrat deshirojne
Qe te kene nje mardheni te lumtur.
Dhe familje te shendetshme me dike,
I cili nuk duhet ta tradhtoje kurre.

1- SE PARI BURRAT KANE NEVOJE PER GRA FIZIKISHT TERHEQESE:
Burrat nuk mund ti vleresojne grat e tyre vetem per intiligjencen.
Ato gjithashtu duhet te jene terheqese fizikisht.

2-
SE DYTI,BURRAT DUHET TE ARGETOHEN ME GRATE E TYRE:
Per burrat gjate marteses eshte e rendesishme qe gruaja e tyre te bojet nje shoqe e ngushte.
qe te mund te shkojne mire.

3- DHE SE TRETI,BURRAT KANE NEVOJ QE SHTEPIA E TYRE TE JETE KOMODE:

Burrat ndeshen me nje sere probleme gjate dites,prandaj eshte e rendesishme qe ne darke shtepia e tyre te jete komode per tu qetesuar.
Po ju si mendoni??
A qendrojne vertet keto treja me larte?

Kjo eshte e vertet ne fakt:
Por ndodh qe edhe po te jesh i/e dashuruar ka pas raste e kena nigju qe gjithsesi perpos kesaj qe thua ti ka ndodhur tradhtia.?

1 lidhje emociale
2vlersim
3 intimitet
4 te ndihen te deshiruar
5 seks
seksi siguron katër elementët e përmendur më sipër plus kënaqësinë fizike, duke i lejuar meshkujt të përqendrohen tek e tashmja. Në një lidhje të re, seksi ka tendencë të jetë më i shpeshtë.

Yyyyyyyyyyyy fotoshop thot pikaaaaaaaa
Ik sdu tani se me shave dentistin.???????

Si le krymbi meshkujt pa hedh syte anash,edhe miss te ken perkrah?
VAJZA: "Pse po më ndjek?"

DJALI: "Je shumë e bukur dhe mendoj se unë kam rënë në dashuri me ty!"

VAJZA: "Por unë nuk jam aq e bukur, ti nuk e ke taku akoma shoqen time, ajo është më e bukur se unë. Aaa ja ku qenka atje, ajo atje prapa teje."

Djali shikon përreth dhe thotë: "..., por nuk ka asnjë pas meje".

VAJZA: "Nëse me të vërtetë do të më doje, nuk do shihje mbrapa."

VAJZA: "Pse po më ndjek?"

DJALI: "Je shumë e bukur dhe mendoj se unë kam rënë në dashuri me ty!"

VAJZA: "Por unë nuk jam aq e bukur, ti nuk e ke taku akoma shoqen time, ajo është më e bukur se unë. Aaa ja ku qenka atje, ajo atje prapa teje."

Djali shikon përreth dhe thotë: "..., por nuk ka asnjë pas meje".

VAJZA: "Nëse me të vërtetë do të më doje, nuk do shihje mbrapa."
I qit zoti faret ???
Cit: Bes Kallaku?

Back
Lartë