• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare eshte xhelozia?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
LV
0

35006

Çfare eshte xhelozia
Çka ne te vertet e shkakton ate?
Eshte xhelozia pjese e dashuries?

Jeni ju person xheloz/e? ?

Xhelozia është pjesë e dashurisë po aq edhe shkatërruese e vetvetes.
Xhelozia është shkatrrim nervash?

Veç @_xhelozi mund tna thot ca asht xhelozia ?
@_xhelozi cmendon ti ???
Nuk jam xheloz,jam territorial.
Xheloz është kur ju doni diçka që nuk është e juaja,ndërsa territorial është të mbrosh atë që është e juaja. .kjo esht e gjitha kshuqe komentet tjera jan sa per numer ????
Un per veti jam territorial e femra jeme esht veq e jemja
Xheloz/e dmth kur ja nxin jeten partnerit/es

Nuk jam xheloz,jam territorial.
Xheloz është kur ju doni diçka që nuk është e juaja,ndërsa territorial është të mbrosh atë që është e juaja. .kjo esht e gjitha kshuqe komentet tjera jan sa per numer ????
Un per veti jam territorial e femra jeme esht veq e jemja
Xheloz/e dmth kur ja nxin jeten partnerit/es
Si psh un???

Back
Lartë