• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur hyre per here pare ne chat dhe kur mendoni te largoheni!?

Kam hyre me 1tetor 2018 per her tpare ndersa ka qe nje muaj qe jam aktiv .rastesisht me doli forumi ..se kur do dal kte se di ?‍♂️

Last edited:
Rreth dy vite me pare sa isha fut ne nje chat tjeter kur nje miku im me thot qe ishte tek chati Netedy...qe ateher nuk ndrrova me
Sa per ikjen duke e rrallu duke ik
Para 3 vitesh po kerkoja disa informacione per punen,e u gjenda para ketij formati.
Me shtyu kureshtja u futa dhe faaaap cte shoh? Ne fillim mu duk dicka kot. Thash jallaaaaaaa jallaaaa, pastaj i ambjentova disi.
Per sa i perket largimit tim nga chati se kam mendu akoma me seriozitet,por do filloj ta rralloj pranin time aty. Deri sa me u largu perfundimisht.??
Me ca nick ke qene ti?

Kur hyra
hyra per te pare se lexoja

jam.kenaqur ne chat
kam.miq ne chat

hey thash

si eshte chat?
Hyra edhe pash chat.

Shume nofka te ketushme i pash atje.

Eshte e zymte te shohesh si komunikojne.

Mos them.mes qe vinin.

S'u fsheha por mendonin qe ishin shkathtesia e me gjeten kush isha.

U turren si skutha duke ko trolluar ip.
Si se kisha mendu??
Flanku &co ;)

Me debuan :D

S'hyra me.

S'isha mesuar me ate lloj harbuterie dialogu,dobesie,nga te dy gjinite.

Meshkujt mjerane.

Kur hyra
hyra per te pare se lexoja

jam.kenaqur ne chat
kam.miq ne chat

hey thash

si eshte chat?
Hyra edhe pash chat.

Shume nofka te ketushme i pash atje.

Eshte e zymte te shohesh si komunikojne.

Mos them.mes qe vinin.

S'u fsheha por mendonin qe ishin shkathtesia e me gjeten kush isha.

U turren si skutha duke ko trolluar ip.
Si se kisha mendu??
Flanku &co ;)

Me debuan :D

S'hyra me.

S'isha mesuar me ate lloj harbuterie dialogu,dobesie,nga te dy gjinite.

Meshkujt mjerane.

Sa kam qeshur ... ku behen ato tani ? ??

E tmerrshme se Sa influence mund te krijojne ca hipokrite ne ajer pa koke ?‍♀️??

Sa kam qeshur ... ku behen ato tani ? ??

E tmerrshme se Sa influence mund te krijojne ca hipokrite ne ajer pa koke ?‍♀️??
Jan mbledhur te lemeria me ca postime.me njeri tjetrin. :D

Do te tregoja dicka qe te qeshesh fort,por s'vlen se u ngre vlerat qe i kan pertoke. ;)

Jan mbledhur te lemeria me ca postime.me njeri tjetrin. :D

Do te tregoja dicka qe te qeshesh fort,por s'vlen se u ngre vlerat qe i kan pertoke. ;)

2-3 muaj kohe ... dhe do te ngordhin/konsumohen njeri me tjetrin .... gjer kur te vijne me ndonje nofke tjeter ??

Ps .. me shkrive : )

2-3 muaj kohe ... dhe do te ngordhin/konsumohen njeri me tjetrin .... gjer kur te vijne me ndonje nofke tjeter ??

Ps .. me shkrive : )
Sa te ngaterrohen me preferencat virtuale thuaj me mire :D

Prit tani sa te shkojn t'ua tregojne. :D

Do.mblidhen kok me.koke. :D

Do humor?
Lexo lemeline :D

Sa te ngaterrohen me preferencat virtuale thuaj me mire :D

Prit tani sa te shkojn t'ua tregojne. :D

Do.mblidhen kok me.koke. :D

Do humor?
Lexo lemeline :D

Ne k’tu kemi nje shprehje:

I don’t give two f*cks ??

Por te ben pershtypje fakti qe the qe vinin e te kontrollonin ip-ne e te benin ban ... si ajo mikesha dikur... k’tu dallohen hipokritet ?

Back
Lartë