• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë biznesi do të donit të hapnit në Shqipëri?

Ose si puna ime :p e vem prov nje sezon kush duro ke :D
Lutem te kem njerez te zellshem dhe qe dashurojne punen qe bejne perkrahe.Qe punojne njelloj sikur askush nuk i sheh.Qe vleresojne dhe besojne ate qe ka qellim puna.Me vjen keq ta them qe deri me tani kam njoh vetem 3 persona te ndergjegjshem.Imagjino cfare raporti i vogel ne gjithe keto vite pune.Nese je dhe ti,po te ngre nje dolli dhe po te admiroj per se largu?

Lutem te kem njerez te zellshem dhe qe dashurojne punen qe bejne perkrahe.Qe punojne njelloj sikur askush nuk i sheh.Qe vleresojne dhe besojne ate qe ka qellim puna.Me vjen keq ta them qe deri me tani kam njoh vetem 3 persona te ndergjegjshem.Imagjino cfare raporti i vogel ne gjithe keto vite pune.Nese je dhe ti,po te ngre nje dolli dhe po te admiroj per se largu?
Ermm nuk di cte them nuk Jan gjith njesoj mund ta shkruaj cv si te duash por pqs ske tbej me dike se njef :D

• Kiss
Reactions: Iva
Kam qef te mar ca toka ne katunet e durrsit edhe ate qe boj ktu ta boj ne shqiperie por ska fiduca tregu te lejn pushken ne faqe edhe kompanit e sigurimit nuk te marin persiper fatkeqesit natyrore. To be continued...

Dicka e thjeshte .... nje fish & chips pshm nuk me ka René ne sy andej ?! Apo Kane hapur ?!

Gjithsesi per momentin ndonje agjenci
Shtepiash ose kompani ndertimi .

Perse specifike per grate e divorcuara kshu ... nderkohe qe shumica konsiderohen qe te jene edhe nena ??‍♀️?
Edhe? Une sthashe te vine grate me femijet, vetem grate te dalin per qejf, ti fusin ca shoots, tme hudhin nai leke mua e te ikin ne shtepite e veta. :p
Shoh qe po te intrigon idea ty do te fus me mik e do jesh ke rrjeshti pare e pse sje grua e divorcuar. :p

Edhe? Une sthashe te vine grate me femijet, vetem grate te dalin per qejf, ti fusin ca shoots, tme hudhin nai leke mua e te ikin ne shtepite e veta. :p
Shoh qe po te intrigon idea ty do te fus me mik e do jesh ke rrjeshti pare e pse sje grua e divorcuar. :p

Rri mire ... strip clubs Jane a no no ne Albania .. se aty perfundojne me gjithe femije nga halli , ose vjen tjetri e i jep plumbin pa pike prb . So think wise ?

Rri mire ... strip clubs Jane a no no ne Albania .. se aty perfundojne me gjithe femije nga halli , ose vjen tjetri e i jep plumbin pa pike prb . So think wise ?
Te blej i kamion me sjell njerez per Angli, dil priti ti, fitimi fifty fifty. :p

Te blej i kamion me sjell njerez per Angli, dil priti ti, fitimi fifty fifty. :p

I refuse to do business like this ?

And I Will only strip in My bedroom for My man only ..... or maybe Some girlfriends , if we having a fun night ?

Une do ta hapja nje biznes qe do te nderlidhjej me montimin e airoplanve :)
Ke menduar shume mire, sepse kohet e fundit kemi hasur problemet me aeroplanet (zhurmet, probleme teknike). Uroj shume qe te realizohet deshira jote :)

Aktualisht kam nje biznes (sekret) qe kohet e fundit po permiresohet. Kam menduar te hap dhe nje biznes tjeter ne lidhje me IT, ku sherbimi ne Shqiperi eshte jo cilesor dhe jo korrekt. Dua qe kompania ime te jete sa me korrekte dhe fleksibel me klientet tane. :)

Back
Lartë