• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ja kontrolloni tel atij/asaj?

Mendoj qe xhelozia e teeprt prish ndjenjen e perbashket
Nese d ote kisha per te dyshuar
Normal qe do ja kontrolloja ashtu sic do e lejoja te ma kontrollonte

Nuk ja kontrolloj... por kur insinstojne qe tel eshte privat nderkohe qe nuk ka ngelur privatesi pa ndare ...Ky fakt me acaron dhe k’tu ndahen edhe gjerat se sa prane je me dike .

Si perfundim Nese vazhdon me k’te ide , i hap rrugen ... Nuk mund te jesh me dike e te te thote mos me ceno privatesine e tel . Loool

Jo skam pse po desh me ta bo pisllikun femra ka dhon prova qe ta bon peace & love besimi sduhet te thyhet kurre

Kur ska me sekrete pasi e ke par tjetren lakuriq ne drite te ambazhurit....ca kuptimi ka me mbajt celin sekret ?
E kam kontrollu per vete po jo me gjet arsye per xhelozi, vtm me pa requestet ne insta per gallate ?

Nese kemi besim te njeri tjetrin, s'kam pse.
Por kam bere tel tim "recognition face" qe tel te hapet kur te jem ne prezent sepse bo vaki e dashura ime e ardhshme poston ndonje prank pa dijenin time ???

Ps: jam single por e kisha fjalen kur te kem te dashur ??? ???

Back
Lartë