• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashurite e Veres..

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Hay miq meqense avash-avash po vjen vera
Hodha kete teme per te dit me teper mendimet e juaja:
Si mendoni:
Pse ne vere zakonisht lindin edhe me shume
dashurite?
Dhe pse nuk zgjasim me shume sa vete stina?

Last edited by a moderator:
Prape teme me dashuri ti? Lol
Ku eshte shkruar nje here se nje lidhje qe krijoher gjate veres perfundon po ne vere?
Ja une me @Dorina vjet ne vere nisem te flasim ne inbox e qe atehere sjemi ndare asnje moment. :p
Ça i ke bo vetes???
Pse na e nxore sekretin?

Dashuria ??? Ca eshts kjo hahet ?,
Vec gjera jeshile ju lutem
Jam me diete

Kto flirtimet,joshjet ferkimet qe ndodhin gjate veres nuk mund te konsiderohen dashuri.
Njerezit qe ndahen nga nje lidhje e gjate,ose qe ndihen bosh i preferojne kto lloj flirtesh.
Kemi nevoje edhe per shperthime te tilla,hormonet bejne te veten:p:D.
Jam e mendimit se dashuria nuk njeh stine,ajo vjen atehere kur nuk e pret;);).

Verës/zjarr?

Pse vlon gjaku

Zgjasin pak

Back
Lartë