• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shprehni Dashurine/Shoqerine Tuaj Per X Antar Qe Keni Qef:!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Mendoj se per secilin nga ju kjo eshte pak tem me spec:
Nese keni deshire mund te shprehni mendimin ose ndjenjat per X Antar qe do kishit deshire te kishit,
Lidhje dashurore ose shoqerore.
Ju lutem mos e boni temen chit-chat.

Une do kisha deshire te kisha shoqe:
@ANGELIQUE - @Yasseminaa - @MaYaDa - @Amara_La_Negra - @Marsi - @Dorina - @Erla edhe jashte pse jo.
Duke qen se me @Ledia jam takuar edhe jashte. @Senseo - @Moana.
Mendoj se do ishim nje grup super.
Lovju goca.

Nese keni deshire mund te shprehni mendimin ose ndjenjat per X Antar qe do kishit deshire te kishit,

@ANGELIQUE - @Yasseminaa - @MaYaDa - @Amara_La_Negra - @Marsi - @Dorina - @Erla edhe jashte pse jo.
Duke qen se me @Ledia jam takuar edhe jashte.
Lovju goca.
Un pa @Senseo nuk shkoj ne asnje vend ?

Jo me tru dhe te lutem shume nese ke nji mendim apo koment mbi temen jepe nese jo ska nevoj me replika ok? ??

Last edited:
@LUCKY-STRIKE sjam aq e keqe sa me kan nxjerr namin.. ne jemi taku bashke disa her dhe jemi argetu shume...me ka ngel merak @Moana se nuk ishte ne Rome kur doja ta takoja..te tjerat bujrum

@Zana jo jo lajkat? Perderisa jam ketu pse duhet me u lodh? E boj me kenaqesi,si te thuash e kom clodhje.??

Shikoj shume tema te tilla lart e poshte .. Jane PAk te lodhshme ne pergjithesi ..nuk eshte se eshte nje teme edhe hajt , edhe realisht nuk duhen njerezit kaq shume sa duhen k’tu... shume egzagjerime , vu shtofte gjithsesi ??

Duke qen se me @Ledia jam takuar edhe jashte. @Senseo - @Moana.
Lovju goca.
Me knaqesin me te madhe Motra, do te doja te takohemi.. Ishala kte Vere ne Shqiperia.. Love youuuu ??

Back
Lartë