• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ju intereson virgjeria e nje femre?

Nuk ka te bej virgjeriteti , ka te bej femra...... cdo kush gabon né jet , niset me iden e nje historie te bukur ku fundi eshte i lumtur, Por jo gjithmon eshte i till fundi !
Fakti i cili me habit me shum jeni ju meshkuj te dashur qe , shkoni me 100 e kur vjen puna kerkoni virgjeritet, ju pse se mbani kur e kerkoni?

Apo si puna e priftit, bej sic them une mos bej sic bej une!
Fiks per Zotin ke fol e dashur ! Respekt !

Cdo femer qe e humb virgjerine ose me mire indetitetin e saj e humb nga deshira nga dashuria qe ndjen per ate person , nuk do te thot qe nuk eshte e virgjer dhe nuk eshte per familje jo asnjeher , ajo i di vlerat e veta e di dhe ku duhet te besoj sepse i ka kaluar ato faza, ne jemi akoma shum mbrapa njerezimit , ta kthejm nga ana jone pse nuk kerkojn femrat virgjerine e mashkullit kjo eshte apsurde .dashuria eshte perputhje karakteri menyra e respektit ne cift hapesira qe lejohet ne cift barazia ne cift kjo eshte dashuria jo virgjeria.

Cdo femer qe e humb virgjerine ose me mire indetitetin e saj e humb nga deshira nga dashuria qe ndjen per ate person , nuk do te thot qe nuk eshte e virgjer dhe nuk eshte per familje jo asnjeher , ajo i di vlerat e veta e di dhe ku duhet te besoj sepse i ka kaluar ato faza, ne jemi akoma shum mbrapa njerezimit , ta kthejm nga ana jone pse nuk kerkojn femrat virgjerine e mashkullit kjo eshte apsurde .dashuria eshte perputhje karakteri menyra e respektit ne cift hapesira qe lejohet ne cift barazia ne cift kjo eshte dashuria jo virgjeria.
Shyqyr që lexova një koment të hajrit nga një mashkull?

Tema: Jo jemi ne 2019 cdo njeri ka experiencat e veta se ben njeriun me te mire virgjeria karakteri mbi te gjitha !

Une nuk e kam problem se fundja ne i hapim dhe ju e dini kur shqyhet nje porte porte e shqyer quhet edhe sikur ta riparosh. :D

PA shaka per mua virgjeria eshte nje koncept, nuk e mban virgjeria pastertine dhe nderin e nje femre por karakteri dhe kultura qe ajo ka marre ne familje.

Tema: Jo jemi ne 2019 cdo njeri ka experiencat e veta se ben njeriun me te mire virgjeria karakteri mbi te gjitha !

As burrat e kanunit Nuk e kane pasur prb , jo me k’to ciliminjte sot qe nuk dijne ne pergjithesi se nga kane koken e nga kane kembet ?

Mentaliteti pastaj eshte gje tjeter , ja pshm ke edhe femra qe te shokojne me komentet e tyre , thjeshte per te bere interesanten .

Te drejt ke jam dakort me ty nga mos ditja e kan te shkretat kujtojn se fitohet simpatia duke ber te shkathten po ska gje se do rriten do piqen ☺

Yeah yeah ... duke u rritur/ pjekur e duke u virgjeruar I thone k’saj pune ?‍♀️?

As burrat e kanunit Nuk e kane pasur prb , jo me k’to ciliminjte sot qe nuk dijne ne pergjithesi se nga kane koken e nga kane kembet ?

Mentaliteti pastaj eshte gje tjeter , ja pshm ke edhe femra qe te shokojne me komentet e tyre , thjeshte per te bere interesanten .
@Zana ? po mcudit me kto lloj reagimesh. Ske pse revoltohesh dhe t’na ofendosh , as t’na paragjykosh se fundja ma mire se e din ti nga e ke koken e nga i kie kamt nuk mund ta di un ose e anasjellta , kshuqe pak respekt edhe per burrat e kanunit my darling ?

Back
Lartë