• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Ju Ka Ndodhur.......!!??

Ti paske prit pak 10 ore kom prit une ne aeroportin e gjermanis per me fluturu ne SHBA

Me ka ndodhur ...dhe e kam marre shume qete si e gjitha gjerat nuk ishte e fundi botes

Disa here sepse une prosja te gate 8 gate 8 ishte por isjte uscita B une e kisha ushita E ??

Jo sme ka ndodhur,por nese ndodh,next dhe ik,esht nervoz normal po gje qe ndodh,mu me ndodhin shpesh ose vonohen shum fluturimet ose disa her ka humb bagazhi,ose me makine perher ne kolon e nga me te ndrishmet,dhz per at dua te udhtoj ne vende te ndryshme po i urej i urej tmersisht udhtimet deri ne vendin ku duhet me shku,skam durim fare per kt,**** dhe ne perditshmeri ,o kur mkap trafiku e mkap shpesh si per inat,z ha buzen posht deri del gjak se sme mba vendi???

Back
Lartë