• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A bëni punë shtëpie?

Hehehhe te betohem qe jam e re kjo qe sheh ne foto jam,,se nuk kam pse te fshihem,,ku edi pas keti nick Qfar fshiheni ju o zot ? e fls keshtu qesju shohim se ndryshe ku edi sa i shemtuar do jesh?? tash leave me alone plsssss?
@Alea pse merzitesh e dashur jame sulme qe behen ndaj anetareve te reja.Ste ndodh vetem ty,ashtu jemi ndesh te gjitha por leri te kene imazhin e tyre ne koke per ty,mua e kedo tjeter qe hyn i ri.Mos ua prish qejfet.
Tema. Nuk na u ndane nje dite te vetme punet e shtepise....

@Alea pse merzitesh e dashur jame sulme qe behen ndaj anetareve te reja.Ste ndodh vetem ty,ashtu jemi ndesh te gjitha por leri te kene imazhin e tyre ne koke per ty,mua e kedo tjeter qe hyn i ri.Mos ua prish qejfet.
Tema. Nuk na u ndane nje dite te vetme punet e shtepise....
???

Oh yll per mua pyet a ka naj pun shpie qe se ben??kejt punt me presin mua,,un dhe punet forever..
Mos u merzit ske ca ben :) deri sa te vjen dita........ qe te ndihmon dikush..

Po i bej vallai edhe pse kam qen si zombie duke ec ama punet e shtepis nuk i le kurr edhe me qen duke vdekur. Si mos te Desinfektoj guzhinen, podin, banjat etc nuk me ze veni ven ?‍♀️

Back
Lartë