• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese e Nis nje Pune,e Con Deri ne Fund apo ua Ngarkon te Tjereve??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Nje pun qe e nis vete,preferoj ta coj deri ne fund vete:
Edhe pse e kam mundesine tua ngarkoj te tjereve.
Kenaqem kjo vlen dhe duke mesuar aftesite e mia.
Ju si veproni?

Punet qe jan te mijat i boj vet deri ne fund , passi nuk me pelqen te shfrytezoj te tjere per punet e mija ..

Kur skam koh ja lej jehovait ti boj per mu :p

Dicka qe ndermar persiper e coj ne fund
Ne punet e mia te tjeret. Skane pse I fusin hundet

Personalisht e kam psikologjike, ka disa raste qe e di qe nuk I perfundoj dot vete dhe akoma kane ngelur pa nisur ... pra Nese nuk e perfundoj dot /vete ... Nuk e nisi fare . Kam shume bezdi qe punet e mia te ja kaloj dikujt tjeter , pastaj jo vetem kaq por kur e perfundoj vete , mbaj edhe vete pergjesite se sa te blame dike tjeter.

Do genjeja nese do te thoja po.
Ne jete ka gjera qe nuk mund ti bejme dote vete dhe kerkojme ndihmen e te tjereve.
Dikur me shqetesonte dicka,saqe dhe gjumi u merzit me mua.
Nje i njohur me ndihmoi.
Pavaresisht aftesive,ndonjehere jeta i tejkalon aftesite tona.

Back
Lartë