• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa Ju Pelqen Te boni Foto Apo Filmime Me Partnerin/en??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Me pelqen shume sepse,zbuloj tipare e shprehi te tjera. + Mjaftueshem,me pelqen ti shoh ne nje moment te dyte.

E pra percaktoje se ca fotosh/Filmash :D
Gje Normale sot i bejn foto edhe gjerave qe kan me pak vlere jo me atyre (pastaj ti mesa tkam lexuar diku ske qef as me hec dora dora ne foto apo per foto e ben e ) :p

O lali ka persona qe sduan me bo foto e kan bezdi a ku di une:
Un po flas per foto normale jo puci puci.

Me partnerin Zero .. dhe meshkujt qe jane te dhene pas gjerave te tilla dhe kembengulin ne pergjithesi me bezdisin ne kulm .

Per mua me ngjan thjesht si fasade nese ti do me u tregu te tjerve se sa i lumtur je me partneren. Ama do benim ndonje foto per kujtim dhe te mbanim per veten tone ose te nxjerrim njeher (shum rralle) ne rrjetet sociale. Por jo si te rinjt e sotem qe nxjerrin perdite fotot. ??
Ps: une personalisht nxjerr foton time 2 her ne vit ✌

Nuk me pelqen:):)
Gjerat e bukura ndodhin kur asnje nuk i merr vesh,jo te fus foto ne cdo momente.
Fotot e videot jane per ti mbushur ti mendjes vetes se ai eshte i yti dhe pike.
Bezdia ime njerezit qe cdo muaj ndrrojne te dashurit ndrrojne e fotot e profilit.

Sa here na jepet mundësia bejme foto i shoh kur Jemi larg njeri tjetrit pastaj .....e malli me kape prape per ato momente

foto ok, ndoshta ndonje sa per kujtim, dhe pse i kam shum bezdi
preferoj ti shijoj momentet, castet e bukura realisht, e jo te shikoj fotot pastaj
video, jo kurresesi

Nuk do isha nismëtare e fotografive, por nëse partneri i pëlqen nuk do isha kundër.
Ana ime romantike i pëlqen. Shembull, një moment i veçantë i kapur rastësisht, mbase
mund të bëhej dhuratë ?

Back
Lartë