• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare Miku Jeni??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

1- Sa me shume miq,aq me shume favore.
2- Ze pak miq,por jane te rendesishem per mua.
3- Jam mik/esh i mir per gjithkend.
4- Ze shume miq dhe harroj shume te tjere.
5- Nuk kam miq,vetem armiq.

?

Ne pergjithesi.... Jam njelloj per te tere, e se kush per veten .

Jam e beses , e dashur, e qeshur, e afrueshme, kujdesem ne max per te tjeret ... por nderkohe me pelqen edhe DISTANCA , me bezdisin ato mike/njerez , qe te marrin frymen NON STOP.

Miqte i zgjedh dhe nuk pranoj te zhgenjehem
Shok dhe njerez qe mund te ndaj kafe e biseda pa peshe plot.

Per cdo kategori sjellja eshte e ndryshme dhe kurrsesi e njejta.

1- Sa me shume miq,aq me shume favore.
3- Jam mik/esh i mir per gjithkend.
4- Ze shume miq dhe harroj shume te tjere.
5- Nuk kam miq,vetem armiq.
Kam pak miq, kam ‘pak’ armiq zoti e di nga shtohen perdite kto ropshat ? nuk kam miq te ri ca jam rrit i kam shok vllezer rrall me te gjith shpesh me asnji puna ime ?

Back
Lartë