• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi juaj rreth....RRACAVE!!!

PepsiNyc

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Pershendetje , si cdo her un mundohem te hap disa tema qe me vertet prekin shoqerin dhe familjet ku ne jetojm.

Cfar mendoni per rracat , a jeni rracist? a jeni kunder apo pro martesave me rraca tjera??

Mund ta toleroni vajzen/djalin tuaj te krijoj familje me nje Zezak, Latino , Asian , Lindje mesme, Indian ?

Ne shqiptaret a duhet ta mbajm rracen HOMOGJENE, apo ka ardh koha dhe per ne te behemi rrac HETEROGJENE.

Homogjene mor.
Ne jemi rracistë sa edhe ne veriorëve na masakrojnë e jo më ndaj ngjyrës.

Kom i perqindje te modhe te shoqnis qe i perkasin rracave te tjera. Kom pas lidhje me shum femra qe skan qen Shqiptare, dhe kom shku shum mir. Me se pari do te preferoja qe kalamoni te gjete i person me te cilin/cilen do ta kalote jeten i/e lumtur. Sigurisht qe do kisha shum me shum deshir qe partneri/ja te ishte Shqiptar/e (per arsye te ndrydhme), por kjo o thjesht nje preferenc, dhe jo domisdoshmeri. Ne te njejten ko do preferoja shuuuuum me shum qe kalamoni im te merte per gru i bythzez sesa pershembull tvite tme thote "plako, un i bi sumes me Bardhokun.".

Njerez jemi te gjith n fund te fundit ..Un jam rracist ne fakt por per nje "rrace" te caktuar ?.Pastaj ngjyra sesht problem mjafton te rrespektohen kushtet e higjenes personale ?. . .

mos e vrit menjen lale ske nevoj me zbrit se ty stpuno ajirbegu

lale ka do me e fillu tlymen ti ka lart posht a ka posht lart

Back
Lartë